Anne Sofie Bagge, Slagelse:

Jeg har kendt Iben i ca. 15 år og har siden hun startede med at kommunikere med heste, haft kæmpe gavn af hendes vilde evner.

Det er imponerende hvad Iben kan og jeg bliver dybt berørt hver gang, da det er så sandt hvad hun får fortalt hestene og hvad hestene får fortalt Iben. Iben er et fantastisk ”talerør” til at få forståelse for vores dyr.

Der til kommer det at Iben er et skønt og varmt menneske, der har en enorm forståelse for hestene.

Når Iben kommer fortæller jeg hende aldrig om hesten, men uanset hvilken hest jeg har præsenteret Iben for og uanset hvilken situationen, formår Iben at ramme plet hver gang og få hesten til at åbne op for de tanker den har, således man får større forståelse for hesten.

Jeg kan varmt anbefale Iben, det er en stor oplevelse hver gang og meget, meget givende.

Trine:

Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til taletidtildyr.dk

Iben fik sat en hel anden vinkel på de problematikker vi oplever med vores unghund og gav en forklaring på hans opførsel og "snakkede" med ham om andre muligheder.

Med større forståelse og indsigt i hundens behov, har jeg nu fået meget brugbare redskaber, så både hund, kat og mennesker trives i "vores flok".

I den skrevne tilbagemelding fik jeg tid til at tænke over spørgsmål og forberede mig til video sessionen - det fungerede bare rigtig godt at det hele ikke var overstået på 1 times session, men timen strækker sig over nogle dage!

Jeg mærkede meget tydeligt Ibens gave som talerør - hun taler virkelig for dyrene og vil dem det så godt!

Så tusind tak !

Helene Rosenberg:

Iben kan klart anbefales! hun har været ude til min hest 2 gange nu. Hun har givet mig mange sandheder på bordet, og mine spørgsmål og bekymringer er blevet besvaret. Jeg har arbejdet med min hest, som hun gav mig vejledninger i, hvilket har resulteret i et voksende bånd mellem mig og min hest! Kan kun anbefale hendes skønne væsen!

Camilla Nørgaard:

Der er absolut ingen tvivl om at Iben kan noget helt, helt særligt og fuldstændigt unikt. Jeg er blæst bagover hver gang jeg har brugt Ibens færdigheder til at forstå mine elskede firbenede familiemedlemmer enten i forbindelse med en stor sorg eller hjælp til at træffe den rigtige beslutning.
Iben, du er så naturlig og fuldstændig umiddelbar i din formidling og kommunikation. Du er i sandhed et fantastisk menneske og hvor er det vidunderligt at netop du er i besiddelse af så stor en gave. Tak!

 Dorte Bredgaard:

Jeg havde en ældre kat, som var begyndt at tisse allevegne. Jeg var dybt frustreret og overvejede at aflive ham. Dog skulle det ikke være en straf, men i samråd med ham, om det var det, han ønskede eller om der var noget, der skulle 'fikses'. Max havde - gennem Taletidtildyr/Iben - nogle smukke observationer og fortalte, at han var klar til at komme afsted. Det var en smuk afsked og jeg var taknemmelig over at jeg nåede at høre, hvor meget Max egentlig bidrog til mit velbefindende og hvilket arbejde, han udførte 'behind the scenes'. Jeg vil 100 % sikkert bruge Iben igen til mine andre dyr 

 Kim, Sweden:

Thanks so much ❤ amazing woman ❤
After her talk with our Buana, our feelings are beyond words ❤❤

 

 Stine Ringvig Marsal, Kbh.:

ben kan tale med dyr. Ja.. Det lyder... Skørt. Og jeg havde aldrig kontaktet "sådan en" hvis ikke det var fordi jeg lærte Iben at kende som kollega først. Så var det sådan lidt risikofrit at prøve af. Bare et enkelt af mange eksempler hvor Iben har hjulpet mig: min 15 år gamle han hund har altid været ligeglad med at få tørret poter. Pludselig er han begyndt at knurre ad mig. Jeg spurgte Iben hvad det handler om og hun fortalte mig præcis hvad jeg skulle lade vær med. Det gjorde jeg så og nu knurrer han ikke mere. Jeg har masser sådanne konkrete eksempler som har gjort at jeg bare har lagt min skepsis mod den slags fladt ned. Iben kan noget helt unikt og har hjulpet mig til bedre at forstå mine dyr og deres adfærd. Jeg tror egentlig ikke på at man kan tale eller telepatere med dyr. Men Iben kan. Så meget ved jeg.

 

Jeg har været glad for samtalen med Iben og min Lucky. Iben kom præcist og arbejdede seriøst med Lucky, og det Iben sagde, bidrog til min forståelse at min hest.

Ibens kommentarer/oversættelse var bekræftende og konkrete, i forhold til de fornemmelser jeg selv havde for Lucky. Forløbet var konstruktivt og foregik i en rar atmosfære, til tider meget morsom og til tider meget følsom.

Efterfølgende føler jeg mig endnu tættere på Lucky og mere sikker i min tilgang til hende.

L.W., Jyderup